Edit Content
Rehla’s main goal is to provide comfort and companionship to tourists doing the Hajj and Umrah. Rehla is more than just a skincare product; it represents the balance between worship and beauty, as well as the pursuit of perfection in religious practice.Rehla is a great option for anyone looking for safe and halal skincare products because it offers a comprehensive solution that combines beauty, health, and spirituality in a single product.
 

April 2021

‘Bromelain Enzyme’ adalah enzim yang diperolehi daripada buah nenas. Penggunaan enzim dalam produk penjagaan kulit jarang dihasilkan.Fungsi enzim adalah sebagai pemangkin untuk mempercepatkan sesuatu proses. Melalui kaedah kosmetik enzim akan meresap masuk ke dalam kulit dan proses rawatan atau peremajaan kulit berlaku di bawah kulit...

/*! elementor - v3.18.0 - 20-12-2023 */ .elementor-widget-image{text-align:center}.elementor-widget-image a{display:inline-block}.elementor-widget-image a img[src$=".svg"]{width:48px}.elementor-widget-image img{vertical-align:middle;display:inline-block}Yes, masa yang paling sesuai untuk apply #moisturizer atau any skincare products ialah semasa kulit anda masih lembap. Kiranya bila lepas mandi tu, masa kulit masih lembap, terus apply skincare!Bukan skincare je tau..tapi same goes...

/*! elementor - v3.18.0 - 20-12-2023 */ .elementor-widget-image{text-align:center}.elementor-widget-image a{display:inline-block}.elementor-widget-image a img[src$=".svg"]{width:48px}.elementor-widget-image img{vertical-align:middle;display:inline-block}Meningkat umur masuk 40 tahun dan kadangkala hujung-hujung 30’an maka kulit muka mula kelihatan kusam dan kurang bermaya.Nak sedapkan hati maka kita pun kata “adatlah tu, dah cecah 40 tahun ni mestilah kulit jadi macam...