Edit Content
Rehla’s main goal is to provide comfort and companionship to tourists doing the Hajj and Umrah. Rehla is more than just a skincare product; it represents the balance between worship and beauty, as well as the pursuit of perfection in religious practice.Rehla is a great option for anyone looking for safe and halal skincare products because it offers a comprehensive solution that combines beauty, health, and spirituality in a single product.

HOW TO PREVENT PREMATURE AGING?

Antara punca terbesar untuk premature ageing ni adalah, faktor umur, dan pendedahan pada cahaya matahari. Dari segi umur, ramai je dekat luar sana yang nampak lagi muda dari umur, tapi kena rajin lah! So the things you need to take care of to prevent premature ageing are:

✨ Use the correct products for your skin

Pastikan anda tau jenis kulit supaya lebih senang untuk cari yang bersesuaian, dan jauhi produk yang dipenuhi dengan chemicals ingredients.

✨ Use Antioxidants

Cari products yang mempunyai antioxidants, supaya ia dapat melambatkan proses penuaan pada kulit. Contoh ingredients yang antioxidants adalah: Bromelain Extract, Olive Oil, Vitamin E and Basil Extract (Selasih). Semua ni ada dalam produk REHLA!

✨ Use Active Ingredients

Contoh active ingredient yang boleh jadi antioxidant ialah Sodium Hyaluronate atau famous dengan nama Hyaluronate Acid yang boleh melembapkan dan melambatkan proses penuaan. Ingredient ni ada di dalam produk REHLA!

✨ Wear SPF

Jangan lupa gunakan sunscreen, sebab bila kulit terdedah pada cahaya matahari tanpa sunscreen, kulit akan lebih mudah untuk dapat kesan penuaan.

✨ Have A Good Diet

Pastikan untuk jaga pemakanan, kurangkan makanan yang berminyak, dairy products dan yang manis. So kena balance kan dengan minum air kosong secukupnya, buah-buahan dan sayur.

Kalau nak kulit yang sihat dan nampak muda, mesti la kena rajin amalkan points kat atas ni..

Layari https://www.rehlaglobal.com untuk ketahui lebih lanjut berkenaan produk REHLA.

No Comments

Post A Comment